V.B. Auto Service  

 

APK nodig? Kom langs bij V.B. Autoservice!

Sinds de APK-keuring ingevoerd is, gaat de veiligheid op de Europese wegen snel vooruit. Ook het milieu profiteert. Banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen worden gecontroleerd.
De APK keuring is in Nederland in 1985 ingevoerd. In Nederland worden bij een APK-keuring relatief weinig auto's afgekeurd. Dat komt omdat 71% van alle APK-keuringen tegelijk, en daardoor vaak kosteloos, met een onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd. Eventuele mankementen worden dan meteen gerepareerd en hoeven niet meer tot afkeuring te leiden.

Nieuwe regels

Recentelijk zijn de regels voor de APK aangepast. Met name de intervallen zijn herbekeken. Zo wordt er een duidelijker onderscheid gemaakt tussen benzine en dieselvoertuigen. Ook heeft de datum van eerste toelating, wanneer de auto op kenteken gezet is, een grotere invloed op de intervallen. Hieronder staat de tabel van het RDW, waarin u precies terug kunt vinden hoe het zit met de nieuwe regels. Indien u niet zeker bent, kunt u natuurlijk altijd de APK check doen op de website van het RDW. V.B. Autoservice helpt u natuurlijk ook graag bij het bepalen wanneer uw huidige APK vervalt!

Bent u toe aan een APK-afspraak?

Het is dus niet altijd even duidelijk wanneer uw auto gekeurd moet worden. Daarom is er de APK-check van de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Controleer bij het RDW wanneer uw auto gekeurd moet worden, en maak direct een afspraak bij V.B. Autoservice

Controleer hier wanneer Uw auto APK gekeurd moet worden!

 

 
  Apk Onderhoud Reparatie Werkplaats Bovag Verkoop Route Contact